Shaman & Nature Shop

Heilzame Paddenstoelen

Heilzame paddenstoelen

Admiral Naturals – Heilzame paddenstoelen

Ben je op zoek naar een heilzame paddenstoelen? Dan hoeft je mogelijk niet verder te zoeken. Admiral Naturals is een online winkel gespecialiseerd in o.a. heilzame paddenstoelen extracten. Deze paddenstoelen hebben tal van gezondheidsvoordelen die steeds meer mensen ontdekken. Inmiddels is ook de wetenschappelijke wereld geïnteresseerd geraakt in de werking hiervan. De eerste resultaten van deze onderzoeken bevestigen de positieve werking voor ons lichaam en nodigen uit tot verder onderzoek. Bijvoorbeeld naar de bijdrage van deze paddenstoelen bij herstel of het voorkomen van ziektes. Bekijk het assortiment en lees alles over de werking en herkomst. Naast deze bijzondere extracten bieden wij ook sjamanistische natuurproducten aan. Deze zijn veelal afkomstig uit het Amazonegebied.

Direct naar het assortiment

Snel jouw favoriete sjamanistische producten? Bekijk via één van de onderstaande link ons assortiment en maak je bestelling!

Duurzaam en verantwoord

De heilzame paddenstoelen die u op deze website ziet zijn direct beschikbaar voor aankoop.  Ze geven u de mogelijkheid tot een intense ervaring op een duurzame en dus verantwoorde manier. Indien je voor 17.30 uur een bestelling plaatst via onze webshop heeft u uw paddenstoelen extracten of andere producten de volgende dag al in huis. Helaas gaan wij niet over de levering van de post zodat abnormale vertragingen buiten ons om gaan. Normaal gesproken is dat echter niet het geval. Onze sjamanistische producten worden discreet verpakt aan u verzonden. Voor bestellingen buiten Nederland verwijzen wij u door naar de pagina VERZENDEN.

Voordelen wanneer je hier jouw heilzame paddenstoelen koopt

  • Op werkdagen voor 17.30 u. besteld is de volgende dag in huis.
  • Zaterdag bestellen is maandag in huis.
  • Ruim assortiment paddenstoelen extracten tegen scherpe prijzen.
  • Gegarandeerd de allerbeste kwaliteit geproduceerd in Nederland.
  • Snel en persoonlijk contact bij uw vragen of wensen.

Onze service

Admiral Naturals staat bekend om haar snelle en sublieme service. Al onze paddenstoelen extracten zijn zorgvuldig door ons geselecteerd om u een zo goed mogelijk product te bieden. Zo worden al onze artikelen geselecteerd op diverse punten zoals werkzaamheid, duurzaamheid en effectiviteit. Bovendien controleren wij inkopen zorgvuldig voordat deze naar u verzonden worden. Kortom wij nemen alleen genoegen met de beste kwaliteit en daar profiteert u van!

Doordat wij nauw contact hebben met alle leveranciers weten we alle ins en outs van de producten die wij leveren. Hierdoor zijn wij in staat om een zeer goede match te maken met de wensen die u als klant heeft. Heeft u speciale wensen of vragen? Aarzel niet en neem gerust contact met ons op. Wij kunnen u dan met liefde verder begeleiden in het maken van uw keuze.

24/7

Uiteraard is deze webshop 24 uur per dag te bezoeken. U kunt dus ten alle tijden uw heilzame paddenstoelen bestellen.

Wij zetten hier nog even alle pluspunten op een rijtje. Hopelijk bent u inmiddels overtuigd om een bestelling bij ons te doen.

  • Bijzondere en hoogwaardige artikelen voor ieders budget.
  • Alle producten worden snel en discreet geleverd met track en trace (in NL).
  • 24 uur per dag en 7 dagen per week open voor bestellingen.
  • Ruime keuze aan heilzame paddenstoelen.
  • Altijd een snelle reactie en persoonlijk contact bij al uw vragen.

Bent u op zoek naar meer bijzondere kruiden en supplementen? Dan verwijzen u graag door naar SMART BAZAR. Deze winkel heeft een groot assortiment aan natuurlijke, stimulerende en psychoactieve kruiden en extracten.