Sjamanistische Artikelen & Natuurproducten

Admiral Naturals is dé online winkel voor al jouw bijzondere sjamanistische artikelen en natuurproducten. Al onze producten zijn met zorg gekozen en zo duurzaam mogelijk geproduceerd. Zo is de oorsprong bekend en wordt er eerlijk en met zorg en respect omgegaan met de producenten en hun tradities.

Bekijk onze sjamanistische artikelen en paddenstoel extracten

sjamanistische artikelen paddenstoel-extracten

Oorsprong

De sjamanistische artikelen in onze winkel komen voor het grootste deel uit Zuid-Amerika (Amazonegebied), Noord-Amerika en Canada. Daar worden ze door de inheemse bewoners al generaties lang gebruikt. Dit gebeurd(e) bijna altijd onder begeleiding van een sjamaan; de ziener(es) die middels de geestenwereld de gemeenschap dient.

Intentie

Onze sjamanistische producten zijn van grote waarde voor de tribe en worden vaak gebruikt als onderdeel van een (heilig) ritueel.  Het geeft de mensen in de gemeenschap de nodige innerlijke wijsheid, compassie en een betere balans met de omgeving waarin zij leven. Gebruik de sjamanistische producten uit deze winkel daarom ook met de juiste intentie en eerbied voor hun wijsheid. Dank!

Paddenstoel extracten en tincturen

Wanneer je gebruik wil maken van onze paddenstoel supplementen raden wij aan om 2x daags 1 (vegetarische) capsule in te nemen. Neem de capsules bij voorkeur tijdens een maaltijd met water in. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Bij het gebruik van onze tincturen kun je voor de beste opname 2x daags een halve pipet innemen.

Algemene informatie

Al onze paddenstoel extracten en andere natuurlijke producten zijn voedingssupplementen en dienen ook als zodanig gebruikt te worden. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerd, evenwichtig dieet en gezonde levensstijl. Overschrijd de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet. Houd het product buiten bereik van kinderen. Raadpleeg voor gebruik eerst uw arts wanneer er sprake is van zwangerschap, borstvoeding of gezondheidsklachten.

Resultaat 1–16 van de 51 resultaten wordt getoond